Over ons

De koude dagen komen er weer aan en dat betekent tijd om thuis gezelligheid te creëren. Zeker omdat we door corona meer thuis zitten. Wij, Sanne, Julia, Eva en Emma, de oprichters van Hestia Candles, hebben hier aan gedacht en willen hieraan bijdragen door middel van onze eigen handgemaakte kaarsen te verkopen. Wij starten ons eigen bedrijf in sfeervolle kaarsen met een luxe uitstraling. In onze geurkaarsen verwerken wij de overheerlijke geuroliën van Jacob Hooy. Wij hebben een ruim aanbod in kaarsen en geurkaarsen. Daarnaast beschikken wij over een goede prijs-kwaliteitverhouding, leveren wij snelle service en houden wij goed persoonlijk contact met onze klanten. 

 

De naam Hestia Candles komt van de Griekse godin Hestia. Zij is de godin van huiselijke haard, het haardvuur, de familie en de gemeenschap. Haar doel was om gezelligheid en rust te creëren door middel van het haardvuur, net zoals wij dat doen door middel van onze kaarsen.

 

Voor verdere informatie kunt u ons bereiken via onze mail: hestiacandles.jc@gmail.com

Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen van ons bedrijf kunt u ons volgen op het instagram account: @hestiacandles_jc en facebook account: Hestia Candles

Bestellingen kunt u plaatsen via onze webshop en voor bestellingen groter dan 10 kaarsen graag even contact opnemen met ons.

 

Gezelligheid kent geen tijd! :)